Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftime

SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT TE BASHKISE GRAMSH

Të nderuar qytetarë!
Ky pyetsor (instrument i vezhgimit) na ndihmon që mendimi juaj të konsiderohet në buxhetin e vitit 2024.
Pyetsori organizohet nga Këshilli i Bashkisë Gramsh dhe do të jetë i hapur deri me 28 Shkurt 2023.
Rezultatet e sondazhit do të përdoren nga Këshilli Bashkiak për t’i rekomanduar administratës një listë prioritetesh për buxhetin e vitit 2024. Gjithashtu, rezultatet e sondazhit, do te përdoren në proçesin e vendimarrjes për projekt-buxhetin 2024-2026 të Bashkisë Gramsh. 
Rezultatet do të publikohen në faqen e internetit të Bashkisë Gramsh, në rubrikën – Këshilli Bashkiak.

Klikoni Linkun

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nWQNBpMs0kSCAKPrnzxBYM5fRq2zZDlGgFO_DdUlX4hUNEFGU0FaN0VRRENKUkZMRE03VEwwSzQ0RC4u