Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pjesëmarrja qytetare në vendimmarrje

Të dhënat e koordinatorit për njoftimin dhe konsultimin publik

Koordinatori për njoftimin dhe konsultimin publik
Emër, mbiemër: Marie Veliu
Email : marie.veliu@bashkiagramsh.gov.al
Bashkia Gramsh  : BLV ” 10 Korriku” , sheshi  “Kamber Dërmyshi” Gramsh
Orari : E hënë – e premte, 08:00 – 16:00

Share and Enjoy !

Shares