Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Buxheti vjetor

Kliko per ta hapur te plote-http://app.gov.al/regjistri-i-parashikimeve

Kalendari i takimeve per degjesat publike per Buxhetin 2022 dhe Paketa Fiskale

data25.10.202126.10.202127.10.202128.10.202129.10.202101.11.2021
Vendi
Ora

Porocan
11:00
Kodovjat
10:00
Sult
10:00
Pishaj
10:00
Skenderbegas
10:00
Lenie
10:00
Vendi

Ora
Pallati Kultures
17:00
Kukur

12:00
Tunje

12:00
Qendra Kulturore e Femijeve
17:00
Kushove

13:00

Share and Enjoy !

Shares