Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Aktivitete

Plan i Aktivit , Konsultimeve , Buxheti i Këshillit Bashkiak Gramsh 2024


Takimi konsultativ i Administratës së Bashkisë dhe Këshillit Bashkiak Gramsh me komunitetin Egjiptian në kuadër të prioriteteve të draft projektit të parë të PBA 2024-2026, datë 24 Maj 2023, në sallën e Këshillit Bashkiak. Njësia administrative qytet Gramsh.

Share and Enjoy !

Shares