Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njoftimi për nismën vendimmarrëse me pjesëmarrje

📌 Njoftim

Ditën e Enjte, datë 14.10.2021, ora 17:00, ftojmë të gjithë bizneset që operojnë në Bashkinë Gramsh 🤝 për të diskutuar mbi hartimin e Paketës Fiskale 2022.📍Takimi do organizohet në sallën e dëgjesave në Pallatin e Kulturës “Thoma Prifti”.Pjesëmarrja dhe mendimi juaj 💭është shumë i nevojshëm dhe mjaft i rëndësishëm 🙏🏻 për hartimin e Paketës Fiskale për vitin e ardhshëm. Ftojmë cdo të interesuar të marrë pjesë 🤗#bashkiagramsh

Share and Enjoy !

Shares