Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Raporte,studime dhe vlerësime mbi zbatimin e transparencës

Raporte,studime dhe vlerësime mbi zbatimin e transparencës

Monitorimi-2018-E-DREJTA-E-INFORMIMITNE-61BASHKI

Bashkia Gramsh Raporti i Performances 2020

Share and Enjoy !

Shares