Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftime Publiku

Të dashur prindër

Ju njoftojmë se ka ardhur fondi i prapambetur i shpërblimeve të lindjes 👼🏻

Të gjithë prindërit që ende nuk e kanë marrë shpërblimin e lindjes, të paraqiten 📍pranë zyrave të Postës Shqiptare me mjetin e identifikimit 🪪 me vete. 🤗

Share and Enjoy !

Shares

NJOFTIM

“Për përcaktimin e dokumentacionit për të përfituar strehim sipas cdo program social të strehimit dhe të afateve të procedurave të miratuara nga organet e qeverisjes vendore”….

Share and Enjoy !

Shares

AGRO GRAMSH

Festivali Lokal i Bujqësisë dhe Ushqimit në Gramsh! Agro Gramshi do të bashkojë prodhues dhe prodhuese të zonës me qëllim promovimin e produkteve vendase. Një event që synon rritjen e bashkëpunimit mes bizneseve, blerësve dhe prodhuesve të Gramshit dhe të gjithë zonave përreth. Në këtë festival do të mund të shijoni prodhime tradite dhe plot aktivitete argëtuese për të gjithë familjen.

Share and Enjoy !

Shares