Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Aktivitet

Të nderuar bashkëqytetarë

Në mbështetje të udhëzimit të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit “Për Nevoja të Mbrojtjes të Mjedisit, Parandalimin e Ndotjes në Mjedis dhe Përmirësimin e Cilësisë së Ajrit”, ju rikujtojmë se e djela e parë e këtij muaji vjen pa makina🚫🚘 në Gramsh ♻️✅🟢☘️.
Realizimi i një dite pa makina jo vetëm do ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së ajrit,por do te sensibilizoj njerëzit që të shmangin të paktën për një ditë makinat e tyre, të cilat janë shkaktarët kryesor të ndotjes së ajrit .
#Bashkia _Gramsh_në_Mbrojtje _të Mjedisit✅🌳🌴

Share and Enjoy !

Shares

“Mësuesi i mirë është si qiriri – konsumon veten për t’i ndriçuar rrugën të tjerëve.

Ishte dita për t’ju thënë edhe një herë faleminderit mësuesve të cilët kanë dalë në pension: Nefail Çoniku, Adriatik Ibrahimi, Niaz Elezi, Xhevit Dede, Liri Zyka, Ferruze Kala, Zengjine Buzani, Bashkim Jonuzi, Mane Buzani, Vjoleta Nishku🙏 të cilët më shumë se katër dekada të jetës ja dedikuan misionit të tyre fisnik në përgatitjen e brezave të ardhshëm të qytetit tonë.

Respekt dhe mirënjohje për të gjithë ju🙏

Share and Enjoy !

Shares

Festivali Mbarëkombëtar i Valles “Dyshja na Bashkon”

Nën mbështetjen e Ministrisë së Kulturës së Kosovës për herë të parë 🇽🇰 në Prishtinë u zhvillua Festivali Mbarëkombëtar i Valles “Dyshja na Bashkon”, ku mori pjesë dhe Qendra Kulturore e Fëmijëve “Adem Hoxha Gramsh “Ronela Murati dhe Emilia Duzha morën çmimin “ Vallja dyshe më e mirë vajzash”💃Suksese dy artisteve tona në përçimin e traditës dhe kulturës tonë.

Share and Enjoy !

Shares

Finalja e Volejbollit

Finalja e Volejbollit

Në kuadër të javës së Flamurit, Bashkia Gramsh në bashkëpunim me Këshillin Rinor dhe gjimnazin e qytetit “Shefqet Guzi”, organizuan për 4 ditë rradhazi Kampionatin e Volejbollit ku 8 skuadra zhvilluan ndeshjet midis tyre në pallatin e sportit.

Aktivitete të tilla do të zhvillohen dhe muajt në vazhdim duke i orientuar të rinjtë drejt aktiviteteve sportive, kulturore dhe dijes.

#Nentori

#Muaji_i_aktiviteteve

Share and Enjoy !

Shares

Në nderim të Veteranëve të LANÇ – it

Qëndra Kulturore e Fëmijëve në bashkëpunim me Organizatën e Veteranëve zhvilloi sot aktivitetin “Nderojmë Veteranët e LANÇ – it”

Në nderim të veteranëve, fort të nderuarve Gani Bengu, Alo Qose, Qemal Brace, Nazif Kurti, File Lemnusha u shfaq edhe një dokumentar mbi jetën, aktivitetin e tyre patriotik e shoqëror ndër vite.

Lavdi dhe respekt për të gjithë ata që kontribuan dhe derdhën gjakun e tyre për çlirimin e atdheut

Në fund të aktivitetit u ndan dhe çmimet e ekspozitës së fëmijëve të shkollave 9-Vjeçare “Liria në ëndrrat e mia” ku çmimi special iu akordua nxënëses së talentuar Ersa Shtylla.

#Nentori

#Muaji_i_aktiviteteve

Share and Enjoy !

Shares

Dita Ndërkombëtare e Shkopit të Bardhë

📌15 Tetori njihet në gjithë botën si dita Ndërkombëtare e Shkopit të Bardhë e cila simbolizon përpjekjet e personave të verbër për përmirësimin e standartit të të drejtave të tyre. Në kuadër të kësaj dite si dhe dëgjesave publike që bashkia kryhen për buxhetin e vitit 2022 zhvilluam një takimë me antarë të Shoqatës të Verbërve në bashkinë tonë si dhe familjarë të tyre mbi problematikat që shqetësojnë këtë komuntet.

Share and Enjoy !

Shares