Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mirësevini në Gramsh

MBI ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E BASHKISË

1ORGANIZIMI ADMINISTRATIVO – TERRITORIAL, MISIONI DHE FUNKSIONET

1.1.NDARJA ADMINISTRATIVO – TERRITORIALE

1.2.TË DREJTAT, PËRGJEGJËSITË DHE MISIONI

1.3.FUNKSIONET


2 – ORGANI PERFAQESUES I BASHKISË, KB

1.2 – PËRBËRJA DHE STRUKTURA

2.2 – DETYRAT DHE KOMPETENCAT

3.2 – RREGULLORJA E KB


3 – ORGANI PËRFAQESUES I BASHKISË, KB

4 – ORGANI EKZEKUTIV (KRYETARI I BASHKISE)

Share and Enjoy !

Shares

Të dashur prindër

Ju njoftojmë se ka ardhur fondi i prapambetur i shpërblimeve të lindjes 👼🏻

Të gjithë prindërit që ende nuk e kanë marrë shpërblimin e lindjes, të paraqiten 📍pranë zyrave të Postës Shqiptare me mjetin e identifikimit 🪪 me vete. 🤗

Share and Enjoy !

Shares