Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Aktualitet

Gjatë takimit dy ditor me Kryeministrin Rama patëm mundësinë të prezantonim ecurinë e buxhetit, punët dhe investimet e parashikuara për bashkinë tonë.

📌Bazuar në kërkesat e komunitetit dhe konsulentimeve, kemi kryer investime atje ku ndërhyrjet kanë qënë më emergjente dhe do të vazhdojmë të kryejmë të tjera investime në bashkëpunim me entet qeveritare dhe shoqatat e huaja për të investuar në sa më shumë projekte që kemi planifikuar. Një bilanc i mirë i menaxhimit të buxhetit për bashkinë tonë janë treguesit se punë më të mira na presin💪

#ShqipëriaEArdhmjaJonë🇦🇱

#SkaKohëPërPushim💪

#Bashkë_për_Gramshin🤝

Share and Enjoy !

Shares

Holiday Reading: 10 Best Summer Books

Writing is a system of linguistic symbols permitting one to transmit and conserve information. Writing appears to have developed between the 7th millennium BC and the 4th millennium BC, first in the form of early mnemonic symbols which became a system of ideograms or pictographs through simplification

Read More

Win a Wonderful Weekend for Two

Tourism is travel for recreation, leisure, religious, family or business purposes, usually for a limited duration. Tourism is commonly associated with international travel, but may also refer to travel to another place within the same country.

Read More