Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Thirrje për aplikim Gramsh_UNW

UN Womennë bashkëpunim me BashkinëGramsh, në kuadër të projektit të përbashkët “Bashkimi Evropian për Barazinë Gjinore në Shqipëri”, financuar nga Bashkimi Evropian përmes Fondit të Përshpejtimit të Objektivave të Zhvillimit të Qendrueshëm për Shqipërinë,po zbaton një ndërhyrje për mbështetjen ekonomike dhe fuqizimin e grave në Bashkinë Gramsh në fushën e bletarisë dhebimëve aromatike dhe mjekësore….

Share and Enjoy !

Shares