Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shpallje për lëvizje paralele dhe ngritje në detyrë në Shërbimin Civil në kategorinë e Mesme Drejtues

Drejtor i Drejtorisë Juridike, burimeve Njerëzore

Share and Enjoy !

Shares