Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shpallje për lëvizje paralele dhe ngritje në detyrë në Shërbimin Civil në kategorinë e Mesme Drejtues

Drejtor i Drejtorisë së Financës dhe Buxhetit

Share and Enjoy !

Shares