Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Fjala Artistike

Në pallatin e kulturës “Thoma Prifti”, u organizua nga stafi i pallatit të kulturës aktiviteti i rradhës me temë “Fjala Artistike”, në kuadër të festave të Nëntorit .

Gjatë këtij aktiviteti nxënësit e gjimnazit të qytetit, na ofruan emocione të shumta me recitime poezish, tregimesh të poetëve dhe shkrimtarëve të njohur shqipëtar dhe ese të përgatitura nga vet nxënësit, me tema patriotike.

Falenderojmë gjithë pjesëmarrësit, organizatorët dhe dashamirësit e fjalës artistike, që ishin prezent në aktivitet.

Ju mirëpresim në aktivitetet e rradhës!

Share and Enjoy !

Shares