Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shpallje për lëvizje paralele dhe ngritje në detyrë në Shërbimin Civil në kategorinë e Mesme Drejtues

Drejtor i Drejtorisë së Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit

Share and Enjoy !

Shares