Ditën e Enjte, datë 21 Dhjetor 2017, në ambjentet e Pallatit të kulturës “Thoma Prifti”, në orën 13:00, bashkia Gramsh fton grupet e interesit dhe qytetarët e bashkisë në dëgjesën e dytë publike, për cështjet që do të trajtohen në raportin e Vlerësimit Strategjik Mjedisor (VSM), në kuadër të Planit të Përgjitshëm Vendor të territorit të Bashkisë Gramsh.

Ju mirëpresim!

Degjesa e dyte publike per hartimin e raportit perfundimtar te vleresimit strategjik mjedisor te Planit te Pergjithshem Vendor te territorit te Bashkise Gramsh