Nr. Emri Mbiemri Partia Gjinia
1 KUJTIM BRAHIMI Aleanca Arbnore Kombëtare M
2 BUKURIE LATIFI Fryma e Re Demokratike F
3 ERLANDA DERMYSHI Lëvizja Socialiste për Integrim F
4 SHKËLQIM HOXHA Lëvizja Socialiste për Integrim M
5 BESMIRA BRAÇJA Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë F
6 IRDI BALLIU Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë M
7 HASIM ÇEKREZI Partia Bashkimi Demokrat M
8 ELMAS HARUNI Partia Demokratike M
9 RUDIN BARDHOSHI Partia Demokristiane e Shqipërisë M
10 XHEVDET DYRMYSHI Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet M
11 XHEVIT DERMYSHI Partia e Pajtimit Kombëtar M
12 EDMOND GURI Partia Lëvizja e Legalitetit M
13 AFERIM MUHA Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar M
14 METUSH DOKU Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve M
15 RAMAZAN BRAHO Partia Republikane M
16 SERVET DEDJA Partia Socialiste e Moderuar M
17 ALBERT CECI Partia Socialiste e Shqipërisë M
18 IRENA BEZATI Partia Socialiste e Shqipërisë F
19 ILIR LLAPUSHI Partia Socialiste e Vërtetë 91 M
20 ZYLYF ÇOKU Partia Socialpunëtore Shqiptare M
21 GRETA LENA Partia Unitetit Kombëtar F