Ditën e Hënë, datë 11 Dhjetor 2017, në ambjentet e sallës së Këshillit Bashkiak, në orën 11:00, bashkia Gramsh fton të gjithë subjektet e biznesit të vogël dhe juridik, në takimin që organizohet për taksat dhe tarifat vendore për vitin 2018. Janë të mirëpritur të gjitha subjektet e interesuara të bashkëpunojnë me ne, për të realizuar sa më mirë dhe në përputhje me interesat tuaja, detyrat tona si pushtet vendor.

Ju mirëpresim!

 

Bashkia Gramsh

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>