Përfundon rehabilitimi i lagjes “ Sporti 2”.
Tani rrugët e lagjes janë lehtësisht të kalueshme. Banorët e zonës nuk do kenë më probleme me përmbytjet që shkaktoheshin nga shirat, as vështirësitë që krijonte balta, përkundrazi ata tani kanë një hapësirë ku mund të shëtisin, shplodhen dhe luajnë.

Çdo rrugicë i është nënshtruar rehabilitimit, lagjia është pajisur me ndriçimin e nevojshëm, janë vendosur stola, kënd lojrash për fëmijë, fushë për aktivitete sportive si dhe janë mbjellë pemë të reja. Pamja e lagjes “Sporti 2” ka ndryshuar rrënjësisht.
Investime të tjera presin të finalizohen së shpejti.
#bashkiaGramsh në shërbim të qytetarëve të saj

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>