Vazhdojnë punimet për këndin sportiv të qytetit pranë pallatit të kulturës “Thoma Prifti”, në të njëjtën kohë, kanë nisur edhe punimet për pedonalen e qytetit të Gramshit. Këto janë dy nga investimet më të rëndësishme, të cilat do e ndryshojnë plotësisht pamjen e qytetit si dhe do të krijojnë një mjedis tepër të përshtatshëm për të kaluar kohën e lirë të gjitha grupmoshat e shoqërisë. Investim shumë i nevojshëm për të rinjtë dhe fëmijët e qytetit të Gramshit.
Tashmë këndi sportiv nuk do jetë me një hapësirë e pashfrytëzuar nga qytetarët, por do jetë një zonë ku të rinjtë dhe fëmijët mund të kalojnë kohën e tyre të lirë në formën më të mirë të mundeshme, duke u marrë me aktivitete sportive. Këndi sportiv është projektuar të ketë 4 zona të ndryshme: një zonë futbolli, një zonë basketbolli, një zonë tenisi dhe një zonë për fëmijet 2-6 vjec. Gjithashtu, këndi sportiv mund të përdoret edhe nga nxënësit e shkollës “35 Vjetori i Çlirimit”, për të zhvilluar më së miri orën e fiskulturës. Po ju paraqisim disa foto nga punimet e realizuara deri tani.

IMAG0868

IMAG0869

IMAG0872

IMAG0864

IMAG0867

IMAG0871

IMAG0876

IMAG0877

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>