Vazhdojnë punimet për rikonstruktimin dhe rehabilitimin e lagjes “Sporti 2”. Ky investim do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e jetës së banorëve të kësaj zone, e cila ka qenë një zonë mjaft problematike përsa i përket infrastrukturës.

17879848_1338417022891128_8172627494350137795_o 17917273_1338416962891134_8277195215996784758_o 17880479_1338417032891127_3073111855237970995_o

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>