Një tjetër investim i rëndësishëm i Qeverisë Rama në Bashkinë Gramsh bëri të mundur fillimin e rikonstruksionit të rrugës Gramsh-Skëndërbegas, duke bërë të mundur lidhjen e tre njësive administrative dhe të rreth 5 mijë banorëve me qendrën e Bashkisë.

17796347_1328718770527620_2504754784273765641_n
17795960_1328718843860946_8373145672938135643_n
17523712_1328719013860929_2538161851021310485_n
17796543_1328718897194274_5945723827951694614_n

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>