FTESË PËR SOLIDARIZIM

Të nderuar qytetarë!

Bashkia e Gramshit bashkohet me shqetësimin e qytetarëve që u dëmtuan rëndë nga djegia e banesave të tyre prej zjarrit të datës 20 Shkurt 2017.

Bashkia këto ditë po punon intensivisht për eleminimin e pasojave të zjarrit. Me grup pune po evidentohen dëmet e shkaktuara, janë sensibilizuar të gjitha strukturat shtetërore dhe po grumbullohen ndihmat e para për familjarët e dëmtuar.

Bashkia u bën thirrje institucioneve shtetërore dhe qytetarëve të Gramshit, kudo që ndodhen, të kontribuojnë për t’u ardhur në ndihmë familjeve që mbetën pa shtëpi, pa orendi, pa pajisje dhe pa veshmbathje. Institucioni i bashkisë dhe punonjësit e saj po e japin shembullin e tyre.

Për këtë qëllim qytetarët, së bashku, kanë hapur një numër llogarie, të cilën e gjeni në foton bashkëngjitur.

Nr.llog

Comments (2)

 • Rudy

  This is a subject close to my heart cheers. Thanks

  Here is my web blog; magic rush heroes hack 2016 (Rudy)

 • Rachael

  You should participate in a contest for one of the
  finest websites online. I’m going to recommend this site!

  Take a look at my web blog mortal kombat x hack ios (Rachael)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>