15039719_1177591872306978_1285165428113470641_o 14937334_1177591952306970_4395536970572670318_n

Nje nder investimet e shumta qe ka bere Bashkia Gramsh, eshte ndertimi i ures se Grazhdanit, ne Njesine Administrativ Kukur. Kjo ure eshte shume e deshiruar dhe e nevojshme per banoret e kesaj zone. Ura tashme eshte drejt perfundimit dhe shume shpejt do te zhvillohet inagurimi i saj.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>