Bashkia Gramsh eshte renditur e para nder 61 bashkite e Shqiperise sa i takon transparences  me qytetaret. Ne nje raport te BIRN, te financuar nga Leviz Albania, bashkia Gramsh ka shenuar treguesit me te larte duke lene pas bashkite me te medha te vendit.bashkia gramsh nr 1 i transparences

Bashkia Gramsh eshte e vetmja ne Shqiperi qe ka marre 100% te pikeve sa i takon transparences vendimarrese te keshillit bashkiak, fale edhe programit te implementuar nga INFOCIP dhe te mbeshtetur nga Ambasada Amerikane.Sa i takon organizimit te saj te brendshmen dhe organigrames, perseri bashkia gramsh ka shenuar piket me te larta krahasuar me gjithe bashkite e tjera.

Bashkia Gramsh ka sot njPlease select a valid formPlease select a valid formPlease select a valid forme arsye me shume per te qene edhe me prane qytetareve te saj, permes programeve te saj te transparences. Bashkia Gramsh falenderon edhe njehere partneret e saj qe kane dhene nje kontribut te rendesishem ne kapjen e ketyre rezultateve te larta.

Një falënderim i vecantë shkon për Qendrën për Çështje të Informimit Publik, INFOCIP për programin e saj ambacioz të transparencës të zbatuar në bashkinë tonë, si dhe për faqen e internetit të ndërtuar dhe dhuruar në kuadër të këtij programi.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>