Dëgjesë publike

Ditën e Hënë, datë 23 Tetor 2017, në ambjentet e Pallatit të kulturës “Thoma Prifti”, në orën 11:00, bashkia Gramsh fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në dëgjesën e parë publike, (more…)

Rehabilitimi i lagjes “ Sporti 2”

Përfundon rehabilitimi i lagjes “ Sporti 2”.
Tani rrugët e lagjes janë lehtësisht të kalueshme. Banorët e zonës nuk do kenë më probleme me përmbytjet që shkaktoheshin nga shirat, as vështirësitë që krijonte balta, përkundrazi ata tani kanë një hapësirë ku mund të shëtisin, shplodhen dhe luajnë.

(more…)

Dëgjesë Publike

Ditën e Mërkurë, datë 30 Gusht 2017, në ambjentet e Pallatit të kulturës “Thoma Prifti”, në orën 10:00, bashkia Gramsh fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në dëgjesën e parë publike, (more…)