Rehabilitimi i lagjes “ Sporti 2”

Përfundon rehabilitimi i lagjes “ Sporti 2”.
Tani rrugët e lagjes janë lehtësisht të kalueshme. Banorët e zonës nuk do kenë më probleme me përmbytjet që shkaktoheshin nga shirat, as vështirësitë që krijonte balta, përkundrazi ata tani kanë një hapësirë ku mund të shëtisin, shplodhen dhe luajnë.

(more…)